18.01.2023

Umreciler dualarla uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile Zonguldak'tan 15 günlük umre turuna kayıt yaptıran umreciler Zonguldak Müftülüğü tarafından Acılık Hz Ali Camii'nde düzenlenen programın ardından dualarla kutsal topraklara uğurlandı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program din görevlileri tarafından söylenen ilahilerle devam etti. Programda konuşan İl Müftüsü Aşır DURGUN umre ibadetinin meşakkatli bir ibadet olduğunu belirterek umrecilere sabırlı olmalarını ve 15 gün boyunca vakitlerini ibadet ve dua ile geçirmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu. Umreciler İl Müftü Yardımcısı Tahir ERÇİN'in yapmış olduğu dua'nın sonrasında kafileye rehberlik edecek olan İlimiz Merkez Fener Camii İmam Hatib'i Yunus KARAAHMETOĞLU refakatinde Lebbek nidaları dua ve tekbirlerle kutsal topraklara uğurlandı.