20.01.2023

Minik Yüreklerden Anlamlı Bağış

Zonguldak İl Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Selimiye 4-6 Yaş Kuran Kursu öğrencileri kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını yapımı devam eden Zonguldak Tepebaşı Yatılı Hafızlık Kur’an Kursuna bağışlamak üzere İl Müftüsü Aşır Durgun’a teslim etti.

İl Müftüsü Durgun; “bu yardımlaşma faaliyeti, 4-6 yaş kurslarımızda değerler eğitimi alan yavrularımızın paylaşarak mutlu olmayı öğrendiğini göstermektedir. Özellikle Hafızlık Kur’an Kursu için böyle bir faaliyet daha anlamlı olmuş ve adeta minik yavrularımız büyüklerine örnek olmuşlardır. Çocuklarımızın erdemli olmaları noktasında eğitim veren tüm Kur’an Kursu öğreticilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Müftülük makamında gerçekleşen ziyarette Müftü Durgun çocuklara hediyeler ikram etti. Öğrencilerin kumbaralarında biriktirdikleri yardım, makbuz karşılığında TDV Zonguldak Şubesine teslim edildi.