04.06.2023

Dursunlar Köyü Merkez Cami Dualarla açıldı.

İl Müftü Vekili Tahir Erçin, Çaycuma Müftülüğü Dursunlar Köyü Merkez Camii’nin açılış programına katıldı. Programa İlçe Kaymakamı Mehmet Göze, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Bartın İl Müftüsü Ömer Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Devrek İlçe Müftüsü Murat Mutlu ve vatandaşlar katıldı. Programda konuşan Erçin; "Camilerimiz yeryüzünün süsleridir ve Allah’ın en sevdiği mekanlardır. Şu an olduğu gibi camilerimiz bizlerin biraraya gelmesine ve aramızdaki birliğin beraberliğin ve dayanışmanın artmasına öncülük eder. Bu nedenle böyle güzel bir caminin inşasına destek veren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. İnşa bitikten sonra imarı için de elimizden gelen gayreti göstermeli namazlarımızı camide cemaatle kılmaya özen göstermeli ve camileri garip bırakmamalıyız" dedi. Erçin daha sonra programı tertip eden İlçe Müftüsü Rıdvan Karataş’a, programa katılım sağlayanlara ve hayırseverlere teşekkür etti.