06.12.2023

Emekli din görevlisi Süleyman Batak dualarla uğurlandı

Zonguldak Müftülüğünde 32 yılı aşkın süredir imam-hatip olarak görev yapan ve 2021 yılında emekliye ayrılan Süleyman Batak için öğle namazında Uzun Mehmet Camiinde cenaze merasimi düzenlendi. İl Müftüsü Aşır Durgun'un cenaze namazını kıldırdığı programda din görevlileri tarafından Kuran-ı Kerim tilavet edildi. Alınan helalliğin ardından Batak'ın cenazesi defnedilmek üzere memleketi Karabük/Yenice/Yortana uğurlandı. Emekli imam-hatip Süleyman Batak'ın cenazesine akrabalarının yanı sıra Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, İl Müftüsü Aşır Durgun, siyasi parti temsilcileri, din görevlileri ile çok sayıda Zonguldaklı seveni katıldı. Merhum Süleyman Batak hocamıza Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve diyanet camiasına sabırlar dileriz.