27.11.2018

KYK ÖĞRENCİLERİNİN MANEVİ DANIŞMAN REFAKATİNDE PİKNİK PROGRAMI

Zonguldak müftülüğünün desteğiyle KYK öğrenci yurdu öğrencilerine, ders dışı zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek, bedensel, ruhsal, zihinsel, akademik, milli, manevi, sosyal ve kültürel yönden gelişmelerine katkı sağlamak amacıyla piknik programı düzenlendi.

KYK yurt yönetimi ve manevi danışmanımız Beytullah Aydın’ın organize ettiği etkinliğe Zonguldak il müftü yardımcısı Bayram Danacı katıldı.

“Peygamber ve Gençlik” hakkında sohbet eden Müftü Yardımcımız Bayram Danacı, Hz. Peygamberin İslam’ı tebliğ ederken gençlere nasıl sorumluluklar verdiğini; Hz. Ali, Mus'ab bin Umeyr, Cafer bin Ebu Talip gibi gençlerin nasıl peygamber sevdalısı olduklarını örneklerle gençlere anlatarak sohbetini sonlandırdı.

Gerçekleştirilen etkinliğin sonunda KYK Zonguldak yurt müdürlüğü ve öğrenciler il müftülüğüne maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkürlerini ve memnuniyetlerini ifade ettiler.