29.11.2018

UMRECİLERİMİZ DUALARLA KUTSAL YOLCULUĞA UĞURLANDI

Başkanlığımız Hac & Umre Organizasyonuyla Kutsal Yolculuğa çıkan umrecilerimiz dualarla uğurlandı.

29 Kasım 2018 Perşembe günü THY ile 14.00’de Ankara Esenboğa Havalimanından Kutsal yolculuğa çıkacak olan Servisli 24 Günlük 4. Tur umrecilerimiz (30 kişi) için Acılık Hz. Ali Camiinde uğurlama merasimi gerçekleştirildi.

Düzenlenen merasime Zonguldak Müftülüğü Hac Umre İşleri Şube Müdürü Alaattin Tutkun,  Hac Umre Hizmetlerini Yürüten Muhabbetullah Özcan, Reşat Bükrü ve umrecilerimize rehberlik yapacak olan Ulu Camii İmam-Hatibi Polat Osman YILMAZ ve Umreye gidecek olan umrecilerimizin yakınları katıldı

Umrecilerimiz; Kur'an-ı Kerim tilaveti, Tekbirler, Tehliller ve Telbiyelerin ardından Şube Müdürü Alaattin Tutkun’un yapmış olduğu kısa konuşmada umrecilerimize umrenin hikmeti ile ilgili bilgiler verdikten sonra yapılan duanın akabinde Umrecilerimiz kutsal yolculuğa uğurlandı.

Bu umre yolculuğunun feyizli, bereketli geçmesini ve umre yolcularımızın salimen gidip ğanimen evlerine dönmelerini Cenab-ı Hak’tan niyaz ederiz.