18.01.2019

YEMEN’İN SESİNE KULAK VEREN YÜREKLİ MİNİKLER

Zonguldak İl Müftülüğüne bağlı Acılık Tuğba, Osmançayır ve Site Bahçelievler 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri İl Müftümüz Sayın Rüstem Can’ı makamında ziyaret ederek Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfınca başlatılan “ YEMEN'E SESSİZ KALMA” kampanyasına bağışta bulundular.

Yaşları küçük ama yürekleri büyük minikler, kurslarında oluşturdukları kumbara ile biriktirdikleri paraları Yemen'deki kardeşlerine ulaştırmak için TDV Zonguldak Şube Başkanı İl Müftümüz Rüstem Can’a teslim ettiler.

Gerçekleşen ziyarette İl Müftümüz Rüstem Can, “Yemen'e Sessiz Kalma! kampanyasına gösterdikleri bu duyarlılıktan dolayı, Kur'an Kursu öğreticilerimize ve minik yavrularımıza çok teşekkür ediyorum. Yemen’deki zulme maruz kalan çocukların hali içimizi sızlatıyor. Bu acıyı bir nebze olsun hafifletme ve kardeşliğimizin icabını yerine getirmeye ma’tuf yapılan bu hayırlar bizleri memnun ediyor. Bu kampanyaya destek veren, başta bu yavrularımız olmak üzere bütün halkımıza şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.