16.01.2018

GENÇLİK ÇALIŞMALARINDA KOORDİNASYON

Geleceğimizi inşa edecek gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sağlamak; gençlik çalışmalarını koordine etmek ve eşgüdüm içerisinde planlamak, yürütmek, takip etmek ve sonuçlandırmak amacıyla müftülüğümüzde görev yapan din görevlilerimize yönelik konferans gerçekleştirildi.

15 Ocak 2018 Pazartesi günü gerçekleştirilen programda Antalya Kepez Müftülüğü Uzman Vaizi ve Antalya Gençlik Koordinatörü Mehmet Fatih Tunç interaktif bir sunum gerçekleştirdi. Program Zonguldak Müftüsü Rüstem Can’ın hediye takdim etmesiyle son buldu.

Zonguldak Müftülüğündeki programın ardından konuşmacı Mehmet Fatih Tunç, İl Müftü Yardımcısı Kemal Türksoy ve Din Hizmetleri Uzmanı Mustafa HAVYAR ile birlikte Zonguldak Anadolu İmam-Hatip Lisesinde öğrencilerle buluştu. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen program, Okul Müdürü Recep Ali Kanberoğlu’nun Tunç’a hediye takdim etmesiyle son buldu.