18.11.2019

2019 YILI MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI 1001 HATİM PROGRAMI İLE SONA ERDİ.

2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle “Peygamberimiz ve Aile” temasından hareketle, İlçe Müftülüğümüzce tertip edilen etkinlikler kapsamında 17 11 2019 Pazar günü saat 10:30’da ilçemiz Safa Camiinde 1001 hatim programı gerçekleştirildi. Safa Camiinde gerçekleştirilen ve sunuculuğunu ilçemiz Yeşiltepe Kur’an Kursu Öğreticisi Ersin Uçar’ın yaptığı 1001 hatim programına, Bursa İl Müftüsü İzani Turan konuşmacı olarak katıldı. 1001 Hatim Programına Bursa İl Müftülüğünden Şube Müdürü Murat Bakırkaya, Kur’an Kursu Öğreticisi Hüseyin Yavuz, İmam Hatip Adem Çiftli, Müezzin Kayyım Mesut Topçuoğlu ve Recep Altaş okuyucu olarak katıldı. İlçe Müftümüz Recai Albayrak Başkanlığından gerçekleştirilen 1001 hatim programına, İlçe Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu, Kilimli İlçe Müftümüz Rıza Arı, Müftülüğümüz personeli, kadın-erkek yaşlı-genç her yaştan ereğlili akın etti. Programda hafızlığını tamamlayan öğrencilere sırasıyla İlçe Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu, Bursa İl Müftüsü İzani Turan, İlçe Müftümüz Recai Albayrak hafızlık belgelerini takdim etti. Camiyi dolduran Vatandaşlara okudukları cüzleri tamamlamaları için süre verildi. Cüzlerini Safa Camii de tamamlayan vatandaşlar, programın maneviyatını doruk noktasına ulaştırdı. Program sonunda İlçe Müftümüz Recai Albayrak okunan hatimlerin duasını yaptı. Safa Camiindeki program, Yeşiltepe Kur’an Kursu Öğreticisi Ersin Uçar’ın kıldırdığı öğle namazından sonra vatandaşlara verilen ikram ile sona erdi.